-->

Iklan

Geguritan bahasa jawa tentang cita cita

Geguritan bahasa jawa tentang cita cita


Jawab

Judul: Cahya Srengenge

Karya: Azizah


Srengenge iki ngancani bocah-bocah kene

Mlaku semangat nyang sekolahane

Sinau ilmu supaya dadi kang dicitak citakne


Suk yen wes gedhe

Aku pengen duwe pabrik dhewe

Duwe toko sing gedhe


Mila para kanca

Ayo sing sregep sinau

Aja mung dolanan lan njajan wae



Semoga Membantu,