-->

Iklan

Geguritan bahasa jawa tentang cita cita

Geguritan bahasa jawa tentang cita cita Jawab Judul: Cahya Srengenge Karya: Azizah Srengenge iki nganca…

Apa bedane cerkak karo geguritan?

Apa bedane cerkak karo geguritan? Jawab Cerkak iku karya sastra sing nduwe crita cekak gancaran kang …

Gawea ukara nganggo tembung Saloka kodhok nguntal gajah​

Gawea ukara nganggo tembung Saloka kodhok nguntal gajah​ Jawab: Sampean karo wong kae ibarat kodhok n…

Geneya raden gatotkaca bungah atine?

Geneya raden gatotkaca bungah atine? Jawab: Amarga Gatot kaca seneng ngewangi uwong sing lagi kesusah…

Tembung tembung sing digunakake ana sing angel yaiku..

 Tembung tembung sing digunakake ana sing angel yaiku Jawab: Kepriye, kathah Penjelasan: Kepriye artiny…